Transportbokare

Varför kan jag inte boka alla transporter i samma system?

#transport #transportavtal #transportbokning

Mitt i särklass största bekymmer är alla dessa olika sätt som vi bokar transporter på. Dels har vi våra vanliga flöden, men sen har vi ett alltför stort antal kunder som ska ha bokningen via en specifik transportör där vi får gå in på respektive transportörs webbplats för att boka. Det tar alldeles för mycket tid och snart håller det inte.

Låt oss hjälpa dig

Det bästa är att kunna boka alla sina transporter i samma system, och allra helst från sitt affärssystem där all kund- och orderinformation redan finns. Då behöver man inte jobba i något annat system. De flesta TA-system har ett stort antal transportörer knutna till sig, men de behöver ofta aktiveras och ibland kostar det lite extra. Det bör dock vägas mot fördelarna av att reducera komplexitet genom att hantera alla transportbokningar på samma sätt.

Ett annat sätt att reducera komplexitet är att utvärdera hur många (och vilka) transportörer du verkligen behöver.

Vår lösning

Vi jobbar med flera olika TA-system och hjälper dig att hitta det som är optimalt för dig, dina transportörer och ditt sätt att jobba på. Vi kan också hjälpa dig att sätta upp transportörer som inte finns i systemens existerande utbud.

Vill du ha hjälp med att välja rätt transportörer utifrån dina behov så hjälper vi gärna till med detta. Vi har avtal med de flesta större transportörer och kan hjälpa dig att ta fram lösningar som är effektiva både ur flera perspektiv, både kvalitet, transportkostnad och bokningsadministration.

Tjänster

Transport

Ta kontroll över dina in- och/eller utleveranser. Optimera flöden för effektiv produktion och precisa kundleveranser. Du får de verktyg du behöver för att automatisera dina transportbokningar och den fakta som krävs för att kunna följa upp desamma.

Läs mer

Agreements

Har du avtal på alla dina rutter? Och vad händer när dina behov förändras? Låt oss hjälpa dig analysera dina behov, designa en lösning, förhandla avtal och därefter lagra, tillgängliggöra och underhålla dessa. Så du kan fokusera på annat.

Läs mer