vChain inleder samarbete med Note AB

2019-02-13

Pressmeddelande

vChain har tecknat avtal avseende leverans av sin kontrolltornstjänst för till den svenska kontraktstillverkan Note AB (Publ). Avtalet omfattar implementation av vChain’s tjänst på samtliga av Notes tillverkningsenheter globalt.

Tjänsten som vChain kommer att leverera innefattar övervakning och avvikelsehantering av varuflöden med möjlighet att addera ytterligare funktionalitet för inköps- och orderövervakning.

För vChain är avtalet av strategisk betydelse i satsningen mot att bli den ledande leverantören av digitala kontrolltornstjänster med fokus på order, inköp och distribution. 

Vi är mycket glada att vår satsning mot EMS branschen vinner ny mark. I och med samarbetet med Note så får vi möjligheten att lansera våra tjänster på fler marknader globalt men också stärka vårt redan existerande erbjudande till EMS leverantörer ytterligare säger Carl-Henrik Lundh, Director Sales and Marketing, vChain AB. 

Genom samarbetet med vChain kan vi säkerställa precisionen i våra försörjningskedjor och därmed öka effektiviteten i produktionen och vår position som en av de ledande kontraktstillverkarna inom elektronik säger David  Krantz, Chief Procurement Officer, Note AB.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Carl-Henrik Lundh, Director Sales and Marketing, vChain AB +46 72 730 7440

David Krantz, Chief Procurement Officer, Note AB +46 76 812 1531                       

Lenno Luks, Commodity Manager Note Components AB, +372 525 8271